Дизайн Honda Civic 2022 розсекречено: автомобіль показали без камуфляжу

Наприкінці минулого місяця стало відомо, що компанія Honda готується випустити на ринок наступне покоління Civic. Згідно з опублікованими патентними зображеннями, автомобіль отримає нову зовнішність, в якій не залишиться ні найменшого натяку на попередника. Новинка буде доступна у кузові седан та хетчбек та дебютує навесні 2021 року.

Це, звичайно, чудово, але виробник не уточнив, чи вийде наступне покоління версії Civic Si. зображень спортивного варіанта також не знайшлося. Виправити ситуацію вирішили дизайнери з KDesign AG. Вони візуалізували наступну ітерацію моделі у кузові седан, примірявши на нього новий дизайн. Рендери вийшли доволі цікавими. Заодно це допоможе нам реалістичніше уявити дизайн нової Хонда Сівік.

Так, «підігріта» модифікація отримала перероблену передню частину із затемненими фарами з «хижим прищуром», іншим бампером та повітрозабірниками, які перейшли від поточної версії Si. Також можна виділити двокольорове забарвлення кузова з чорним дахом, темні корпуси дзеркал заднього виду, кастомний задній бампер, колеса з оригінальним дизайном та спойлер.